Vitamine R

De 'R' zit in de maand!

Geef jij nog een boost aan je doelstellingen voor 2019?

Veel organisaties hebben de eindejaarssprint inmiddels ingezet. Zijn jullie ook al aan de laatste loodjes begonnen? In de laatste 2 maanden van het jaar kun je nog zoveel doen! Supersnel een effectieve eindejaarscampagne creëren, dat is het doel. Wat zou jij willen bereiken? Wat is jouw verlanglijstje voor de laatste maanden?

DEEL JE VERLANGLIJSTJE, EN WIJ STUREN JE VITAMINEs!

Om de laatste maanden goed door te komen heb je natuurlijk vitaminen nodig. Volgens ons geldt dat ook voor jouw eindejaarscampagne! Vitamine R noemen we dat! Deze vitamines hebben wij ontwikkeld om jouw eindejaarscampagne supersnel in te richten en te boosten. Als jij jouw eindejaars-verlanglijstje met ons deelt, dan sturen wij je precies de vitamines die je nodig hebt voor gegarandeerd succes.

 Heel veel meer leads!
Geef leadwerving een boost met ‘lead-amientjes’: we testen dagelijks nieuwe, originele manieren om kwalitatieve leads te werven, dus we hebben nog wel een paar goede plannen die we met je kunnen delen. Een gevulde pijplijn is een lekker begin van 2020! Vink hiernaast ‘lead-amientjes’ aan en wij vertellen hoe jij in deze laatste 2 maanden van het jaar meer leads kunt werven.

 IJzersterke content!
Wil jij sterkere content creëren, waardoor jij jouw doelgroepen in beweging zet? Door jouw content te boosten, kun jij meer toegevoegde waarde aan je klanten bieden. Kies hiernaast voor Vitamine C+ en wij vertellen hoe je in de laatste maanden van het jaar jouw content een stuk sterker maakt.

 Mijn doelgroep beter leren kennen en enthousiast meenemen naar 2020!
Geef je achterban iets extra’s met Vitamine 8; de achterban-vitamine. Deze vitamine zorgt voor meer klantinzicht en daarmee klantliefde. Als je je klant leert kennen, dan kun je die immers steeds beter raken. Kies hiernaast voor de ‘Vitamine 8 (achterban)’ en kom te weten hoe je dit op pakt.

Stap 1 van 2 - Kies jouw Vitamine

50%


Wist je dat: we deze landingspagina én formulier ook met het platform maakten?

Leuk weetje: we hebben deze actiesite ingericht met ons activatieplatform. Dat ging net zo snel als één kopje thee drinken. 

Meer weten over het activatieplatform?

Dit platform zit boordevol tools. Van de landingspage module, een webshop module, marketing automation, po-ups tot (donatie)formulieren en ga zo maar door. Met dit platform bieden we je een betaalbare, snelle techniek om te testen met originele manieren van gift- en fondsenwerving. Ideaal om te ontdekken wat het oplevert als je het nét even anders doet dan normaal. Lees verder …

2048x1152-2